Voor echt geld spelen

Simply Wild F4R gokkast spelen

De Simply Wild F4R gokkast is één van de meest bekendezowel als in kroegen als online. Deze veel gespeelde gokkast kan je nubij ons gratis uitproberen of direct voor echt geld. Bij de rollenboven krijg je de mogelijkheid zelf te kiezen voor wat voor bonus jegaat spelen. Beneden zijn mysterys beschikbaar en kan je prachtigecombinaties vormen met de fruitsymbolen.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Beneden kan je op één winstlijn spelen, deze zalactief zijn als je 1 credit per keer inzet. Klik op de gele "start"knop om de rollen te laten draaien. Indien je boven wilt spelen metmeer winlijnen dan kan je het spel/munt spel spelen door direct creditsnaar boven toe te spelen. Speel met een inzet van 5, 10 of 20 creditsop de bovenrollen waarbij tien winlijnen actief zullen zijn.

Uitbetaling basisspel

Het basisspel geeft een hoge prijs van 100 credits met drie sterrenop rij. Wel is het lastig om een combinatie van drie te maken doordatje maar met 1 winlijn speelt. Leuke prijsjes van twee symbolen op rijzullen ook worden aangeboden, dus niet getreurd!

Uitbetaling bovenspel

Al eens eerder de Simply Wild gokkast gespeeld? Als dit de eerstekeer zal zijn dan gaat er een wereld voor je open. Door de inzet teverhogen naar 5 zullen direct 5 winlijnen actief zijn. Speel je met eeninzet van 10 dan kan je op 10 winlijnen spelen waarbij vier rollen gaandraaien. Ook zijn prijzen boven meteen 40 punten waard per keer. Verderzijn er nog symbolen die nog meer waarde hebben, 80 en 200 punten perkeer.

Bonusfuncties

Een bonusfunctie op de gokautomaat Simply Wild is het mysterysymbool. De kroon symbolen kunnen per twee of per drie op de rollenkomen. Als er twee kroontjes in beeld komen dan ontvang je 2-50credits. Bij drie kroontjes ontvang je 5-100. Een leuke bonus boven isdat je bij een inzet van 10 ook kan kiezen om met 5 winlijnen en eenstar wild te spelen. Wil je het echt bont maken dan kan je met eeninzet van 20 kans maken op combinaties met een star wild en 10winlijnen per keer.