Voor echt geld spelen

Steptimer Jackpot gokkast spelen

De Steptimer Jackpot gokkast online spelen kan geheel anoniem zonderandere pottenkijkers. Normaal kom je deze gokkast tegen in de kroeg ofechte gokhallen maar vanwege de moderne technologie van tegenwoordig ishet mogelijk om gokkasten als deze, precies nagebootst, op internet tespelen. Eerst gratis spelen is mogelijk, maar voor geld zal hetspannender zijn natuurlijk.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Beneden kan je met drie rollen spelen en drie rijen waaropéén winstlijn actief zal zijn. Boven zijn er ook drierollen en drie rijen maar daar zullen kris kras combinaties kunnengevormd worden op vijf actieve winlijnen. Wel zal de inzet verhoogdmoeten zijn om hier gebruik van te maken. Als je het nog spannenderwilt maken kan je de inzet verhogen naar maar liefst 40 credits waarbijeen extra bonus geactiveerd wordt.

Uitbetaling basisspel

De rollen beneden gaan al draaien voor maar 1 credit. Als speler kanje voor een aanzienlijk klein bedrag al veel plezier hebben. Een kersgeeft een prijs van 0-4, twee kersen 4 en drie kersen 8 credits cadeau.Citroenen, sinaasappels, bellen, zevens, geldzakken, pruimen of perenkunnen ook combinaties maken, welke meer op zullen leveren.

Uitbetaling bovenspel

Boven gokken is voor de echte gokkasten liefhebber de ultiemebestemming. Zo ook op de gokkast Steptimer Jackpot is het uiteindelijkde bedoeling dat je het topspel activeert. Dit kan door middel vanpunten beneden op te sparen maar ook meteen door punten omhoog tespelen via het 1/0 spel. Minimaal 40 credits ontvang je bijéén gevormde combinatie. De maximale prijs is 200 creditsmet de geldzak als symbool.

Bonusfuncties

Enkele bonusfuncties zullen je op weg helpen nog meer kans te makenop extra geldbedragen. Met drie sterren in elke positie ontvang je 20credits bij de benedenrollen. Deze Steptimer gokkast staat bekend omzijn 'nudges', dit houdt in dat de rollen boven met een inzet van 40credits per keer drie stappen zowel naar beneden of naar boven kunnendoen om een bijna gevormde combinatie compleet te maken. De gokkast zalaltijd zelf berekenen wat de maximale geldprijs zal zijn bij hetuitvoeren van nudges.