Voor echt geld spelen

Super Joker gokkast spelen

De Super Joker gokkast vanuit de kroeg is een zeer spannend gokspelwaarbij je kris kras combinaties op zowel de benedenrollen als debovenrollen kunt vormen. Inzetten zijn te wijzigen, er is een 1/0 spelaanwezig zodat je meteen punten naar boven kan spelen en een kop- enmuntspel zorgt ervoor dat je een winst kan laten verdubbelen.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Bij deze gokautomaat kan je spelen met een inzet van 1, 5, 10 en 20credits. Je kan er zelf voor kiezen door op 'kies spel' te klikken.Nadat je hebt gekozen met welke inzet je wilt spelen kan je bekijkenhoeveel winlijnen actief zijn. Door de maximale inzet te hanteren zalje met acht winlijnen spelen zowel boven als beneden, 16 winlijnen intotaal op acht rollen.

Uitbetaling basisspel

Bij het basisspel speel je met 1 credit. Alleen éénwinlijn is op dit moment actief. Je kan combinaties van zowel drie alsvier op een rij vormen. Prijzen van 2, 4, 8, 16, 32, 64, 100 en 200credits zijn te verdienen. De combinaties vorm je met fruitsymbolen,het wordt ook wel vaak de Super Joker fruitautomaat genoemd.

Uitbetaling bovenspel

Boven zullen pas echt grote winsten behaald kunnen worden. Doordatalles kris kras gevormd kan worden kan je meerdere combinaties per keermaken. Zo kan het voor komen dat je zo in één klap 20combinaties vormt met de kersen, de 8 credits zullen dan keer 20verdubbeld worden en zo win je in één keer 160 credits!

Bonusfuncties

Deze gokkast heet niet voor niets de Super Joker. Dit is een onlinegokkast met jokers waar je gebruik van kan maken op het benedenspel enbovenspel. Wanneer je beneden speelt dan geven twee jokers in beeld2-200, bij drie jokers in beeld geeft het 4-200 credits prijs.

Als je op de gokkast Super Joker gaat spelen met een inzet van 20credits per keer dan zal één joker in beeld al prijsgeven. Iedere keer zal het weer een verrassing zijn hoeveel punten jenu weer wint.