Voor echt geld spelen

Turboplay Jackpot F4R gokkast spelen

De Turboplay Jackpot F4R gokkast met jackpot en joker symbolen geeftje de mogelijkheid om op velen manieren prijs te pakken. Vier rollenbeneden met een optie dat kris kras combinaties gemaakt kunnen wordenzullen een spannende tijd met zich mee brengen. Klik op de 'start' knopen begin meteen met gokken!

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Je krijgt de mogelijkheid om met een inzet van 1, 4 of 16 credits tespelen. Wanneer je de inzet verhoogd zal je direct kans maken op extrabonusfuncties. Hierover later meer. Je speelt beneden met vier rollenen drie rijen waarbij je kris kras combinaties maakt met fruitsoorten,bellen, barsymbolen en geldzakken.

Uitbetaling basisspel

De uitbetaling bij het basisspel kan vanaf twee symbolen op rij algepakt worden. Hierbij is het kris kras spel niet beschikbaar en moetje combinaties vormen op één winlijn op vier rollen. Jekan prijzen verdienen van 2, 4, 8, 16, 32, 64, 100 en een jackpot perkeer. De jackpot win je met drie geldzakken op rij.

Uitbetaling bovenspel

Het topspel zal een ultieme belevenis zijn op de gokkast Turboplayjackpot van Fruits 4 Real. Je kan met een inzet van 4 credits al bovenspelen, nu kan je met drie rollen kriskras combinaties maken. Prijzenbeginnen vanaf 8 credits met drie kersen op rij.

Als je de inzet x16 hanteert dan zullen alle vier de rollen actiefzijn en pak je zeer hoge prijzen en maak je ook kans op de jackpot metvier peren, vier barren of vier geldzakken kriskras op de rollenweergegeven.

Bonusfuncties

Een mooie bonus bij het benedenspel is de joker. De jokers op deTurboplay Jackpot gokautomaat dienen als mystery. Bij twee in beeldontvag je 2 tot 100 punten, bij drie in beeld ontvang je 4 tot 200punten. Boven zullen jokers uiteraard ook actief zijn. Bij een inzetvan 4 zullen drie jokers in beeld 8 tot 200 punten geven. Met demaximale inzet zal iedere joker meteen 8 tot 200 punten geven.