Betalen op gokkasten

Als je wilt betalen op gokkasten om credits erop toegevoegd te krijgen dan kan dat op onze website met diverse methoden. Bij bijvoorbeeld een online casino kan je geld storten via Moneybookers, Neteller en creditcards, maar uiteraard ook iDeal. Terwijl je bij de reguliere gokkasten aanbieders geld kan storten via wegen zoals iDeal, telefoon en Paysafecards. Het is maar net met welke stortingsmethode je het liefste gokkasten spelen uitvoert en dan kan je dat zelf bepalen door op onze site naar één van de aanbieders te gaan. Bij de gokkasten aanbieders pagina kan je zelf kijken bij welke aanbieder je gaat spelen en geld stort.

Gokkasten met Moneybookers

Moneybookers is een online portemonnee waar je geld op kan bewaren. Je dient wel een account aan te maken bij Skrill om hier gebruik van te maken. Je kan geld overmaken via je eigen bank en zo het saldo van Moneybookers gebruiken om te gokken op gokkasten. Binnen enkele klikken zal het geld vanaf Moneybookers al gestort zijn op de gokkast dat je wilt spelen.

Gokkasten met Paysafecard

Eén van de meest populaire stortingsmethoden van dit moment is toch wel het gokken met Paysafecards. Je kan gokkasten met Paysafecards spelen bij iedere aanbieder op onze website. Koop een paysafecard bij het dichtstbijzijnde benzinestation of sigarenhandel om hier gebruik van te maken. Een unieke code wordt geactiveerd nadat je de koop hebt gedaan en deze code kan op de website zelf ingevuld worden. Er zijn diverse kaarten te koop van zowel €10, €20 maar ook €50 per keer.

Gokkasten met iDeal

De online gokkasten met iDeal spelen is uiteraard de meest gebruikte optie. Bijna iedere Nederlander is wel aangesloten bij een bank dat ook iDeal ondersteund. Wanneer je geld gaat storten met iDeal op één van de gokkasten dan kan dit via je eigen bankrekening. Via een beveiligde omgeving zal de storting worden verricht en kan je meteen aan de slag met gokken op spannende gokkast spellen!

Gokkasten met Telefoon

Bij de klassieke aanbieders op onze website kan je nog altijd gokkasten met telefoon spelen. Met je mobiel kan je bellen naar het weergegeven telefoonnummer en zo geld storten op de gokkast. Je kan ervoor kiezen om dit per minuut te doen, per gesprek of via sms. Credits zullen na het gesprek of de sms direct op je saldo verschijnen. Dit is een zeer simpele en veilige manier van betalen op gokkasten.