Classic Special Edition
Voor echt geld spelen

Classic SE gokkast spelen

De classic SE gokkast online spelen van Classic Jackpot kan met maar liefst acht verschillende inzetten. Je kan de inzet direct verhogen of eerst met een inzet van 1 credit punten opsparen. Deze SE gokkast is een speciale editie waarbij je kans maakt op mystery winsten met de zeven symbolen en beneden combinaties kan maken met zevens, klokken, sterren en bar symbolen. Ook zijn er beneden streepjes aanwezig omdat er zeer snel al combinaties gevormd kunnen worden op willekeurige plekken op de rollen.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Op deze online gokkast kan je met een maximale inzet van 32 credits per keer gaan gokken. Als je de hoogste inzet plaatst zal een minimale uitbetaling direct 100 credits zijn met bijvoorbeeld drie verschillende bar symbolen in beeld. Wanneer er drie verschillende zevens in beeld komen zal je ook nog eens kans maken op een mystery prijs van maar liefst 80-200 credits.

Uitbetaling basisspel

Het basisspel van 1 credit biedt een maximale winst van 200 credits met drie bar symbolen op een actieve winstlijn. Verder zijn er winsten te behalen van 4, 12, 20 of 100 credits. Met de rode zevens kris kras kan je een mystery winst van 2 tot 200 credits verdienen.

Uitbetaling bovenspel

Er is geen bovenspel aanwezig op de gokkast Classic SE. Wel kan je met een hogere inzet gaan spelen. Bij het verhogen van de inzet kan je kans maken op prachtige uitbetalingen. Drie sterren kris kras zullen bij een inzet van 32 credits al direct een minimale prijs van 128 credits bieden. Verder zullen andere combinaties 200 credits opleveren.

Bonusfuncties

De bonusfuncties op de Classic SE gokkast zijn toch wel de bar- en zeven symbolen. Je kan met de bar symbolen sneller combinaties vormen doordat je verschillende kris kras in beeld mag hebben. Zowel de gele als groene bar symbolen in combinatie met elkaar levert al prijs op. De zevens op deze gokkast kan een mystery bonus activeren. Zowel met alleen de rode zevens als de blauwe en rode zevens samen in beeld.

Waarom Classic SE gokkast spelen?

Deze online gokkast spelen van Classic Jackpot geeft je bij een allereerste storting direct €100 gratis. Je kan zo met meer geld op je saldo de rollen laten draaien. Gokkasten spelen zal op deze manier nog leuker worden!