Lotus
Voor echt geld spelen

De Lotus gokkast van Classic Jackpot heeft zowel een beneden als topspel. Boven kunnen symbolen kris kras in beeld komen voor een prijs. Beneden speel je met één actieve winstlijn. Er zijn mystery symbolen dat prijzen geven tot wel 200 credits en een kop- en muntspel maakt deze online gokkast helemaal compleet.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

De gokkast Lotus kan bij het basisspel met een inzet van 1 credit gespeeld worden. Hierbij zal je één actieve winstlijn hebben. Wel zullen 'lotus' symbolen kris kras in beeld kunnen komen voor mystery winsten. Boven speel je met een inzet van 4 of 8 credits, dit geeft je de mogelijkheid rollen vast te houden en hogere uitbetalingen te ontvangen.

Uitbetaling basisspel

Bij het basisspel van de Lotus gokkast vanuit de kroeg kan je tot maximaal 200 credits verdienen met drie bar symbolen op rij. Verder zijn er nog prijzen van 100 credits te verdienen met de klokken en bankbiljetten. Met de meloenen en druiven pak je 40 credits en klavertjes en aardbeien bieden een 20 credits winst.

Uitbetaling bovenspel

Als je het bovenspel gaat spelen zal je uiteraard meteen hogere uitbetalingen kunnen verwachten. Het mooiste is toch wel dat iedere combinatie kris kras gevormd kan worden. De winst bij een inzet van 4 credits zal meteen minimaal 8 credits zijn met drie kersen, citroenen of sinaasappels. Verder kan met het lotus symbool hier een prijs van 8-200 of 16-200 gewonnen worden. Als de inzet verhoogd wordt naar 8 credits dan zullen de prijzen helemal stijgen. Zo win je met bijvoorbeeld drie meloenen kris kras in beeld al 120 credits!

Bonusfuncties

Bij het basisspel heeft de lotus symbool op de Lotus gokkast online een bonusfunctie. Wanneer er twee in beeld komen kris kras op de eerste twee rijen dan ontvang je een winst van 4-200 credits. Als er drie in beeld komen dan is deze winst 8-200 credits. Ook boven zal dit symbool dezelfde functie hebben en kan het mysterywinsten bieden.

Waarom Lotus gokkast spelen?

Door bij Classic Jackpot deze gokkast te spelen profiteer je meteen van €100 extra geldbonus bij een eerste storting. Speel vandaag nog deze prachtige gokautomaat of maak eerst kennis met andere gokkasten uit hun assortiment.