Reelcash SE
Voor echt geld spelen

Reelcash gokkast spelen

De Reelcash gokkast met bankbiljetten is een prachtig kansspel van Classic Jackpot. Deze gokkast komt ook vaak in echte speelhallen en kroegen voor. Nu kan je deze online gokkast hier uitproberen voor geld of gratis. Het heeft een spel boven en beneden. Boven wordt een hogere inzet gehanteerd maar de winsten kunnen daar ook sneller oplopen!

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Bij het basisspel wordt gespeeld met een inzet van 1 credit. Er is daar één winlijn actief. Als je besluit om boven te spelen dan kan dit met een inzet van 4, 8 of 16 credits. Als je de maximale inzet gebruikt dan heb je drie winstlijnen actief. Bij een inzet van 4 en 8 zullen maar 1 of 2 winlijnen actief zijn. Uitbetalingen boven zijn direct 20 credits met drie groene bankbiljetten. Krijg je drie blauwe bankbiljetten in beeld dan levert dit 40 credits op. De rode bankbiljetten op de Reelcash gokkast zijn het meeste waard, dit levert een prachtige winst van 100 credits per keer.

Uitbetaling basisspel

De uitbetaling bij het basisspel is maximaal 200 credits met drie blauwe bankbiljetten op rij. Klokken en sterren bieden 100 credits. Meloenen, het reelcash symbool en druiven geven een prijs van 40 credits. Je kan ook al een prijs pakken met twee kersen op rij, dit geeft je meteen 2 credits.

Uitbetaling bovenspel

Als je boven gaat spelen dan kan je combinaties maken met de bankbiljetten. Kris kras kunnen ze op de rollen verschijnen en direct een leuke uitbetaling bieden tot wel 100 credits per keer. Als je met een hoge inzet gaat gokken kunnen ook de vraagteken symbolen mooie prijzen geven van 4-100 en 8-100.

Bonusfuncties

Beneden kunnen bankbiljetten op de gokkast Reelcash worden opgespaard. Wanneer er nog geen prijs is gevallen en er komt één bankbiljet in beeld dan zal deze licht gaan geven aan de rechterkant. Horizontaal een rij vormen dan geeft het 2 credits. Als je een gehele rij verticaal vol hebt, zes op rij dan levert het een mystery van 4-200 credits. Boven zal het vraagteken symbool als mystery dienen en direct dan ook als bonus.

Waarom Reelcash gokkast spelen?

De Reelcash gokautomaat is een welbekend spel in echte gokhallen. Nu online gokken op deze gokkast kan met een spectaculaire geldbonus van 100% tot €100 bij de eerste storting. Classic Jackpot biedt je deze bonus aan voor nieuwe spelers.