Turboplay
Voor echt geld spelen

Turboplay gokkast spelen

De Turboplay gokkast vanuit de kroeg, ken je hem nog? Je kan hem nu online gaan spelen. Je kan met diverse inzetten spelen, joker mutsjes geven mystery prijzen en er zijn vier rollen met vier rijen aanwezig. Speel hem eerst gratis of meteen voor geld met een stortingsbonus bij Classic Jackpot.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Als je met een inzet van 1 credit speelt zal er maar één winstlijn actief zijn. Doordat er vier rollen beschikbaar zijn kan je combinaties maken van vier op een rij. Verder kan je de inzet verhogen naar inzet 4 of inzet 16 per draai.

Uitbetaling basisspel

De uitbetaling beneden ligt lager in vergelijking tot je meer winlijnen actief zet. Prijzen van 2, 4, 8, 16, 32, 64, 100 en 200 credits kan je winnen beneden.

Uitbetaling bovenspel

Bij het bovenspel kan je kris krs combinaties gaan vormen. Door de inzet te vergroten zullen alle vier de rijen gaan draaien. Bij bijvoorbeeld vier meloenen of klokken op rij ontvang je al 128 credits. Drie geldzakken of turboplay symbolen leveren 104 credits op. Op de Turboplay gokkast zijn de peren, turboplay symbolen en geldzakken het meeste waard, bij vier op  rij ontvang je 200 credits.

Bonusfuncties

Op de gokkast Turbo play zijn de joker mutsen een belangrijk symbool. Doordat deze willekeurig in beeld kunnen komen geven ze meteen een prachtige mystery prijs. Als er één in beeld komt met een inzet van 16 dan ontvang je een mystery tussen de 8 en 200 credits. Bij een inzet van 1 of 4 credits per keer zullen er meer in beeld moeten komen om een mystery weg te geven.

Waarom Turboplay gokkast spelen?

Als je de Turboplay gokkast al eens eerder hebt gespeeld in een echte gokhal dan zal je wel weten dat het een zeer spannend spel is. Maar nu ontvang je ook nog eens een stortingsbonus van 100 euro bij Classic Jackpot om deze gokautomaat te spelen, dit is direct al een groot voordeel!