Turboreel
Voor echt geld spelen

Turboreel gokkast spelen

De Turboreel gokkast online is een prachtige fruitautomaat van Classic Jackpot. Het heeft vier rollen en vier rijen waarop combinaties gevormd kunnen worden met de fruitsymbolen. Er is een kop- en muntspel en er kunnen mooie prijzen gewonnen worden met de 'win symbolen'. Speel vandaag nog de Turbo Reel gokkast gratis of voor echt geld met een stortingsbonus.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Als je van plan bent het basisspel te spelen dan zullen alleen drie rollen en drie rijen actief zijn. Hiervoor moet je een inzet van 1 credit plaatsen. Speel je met een inzet van 16 credits dan zal alles actief worden. Prijzen zullen bij een inzet van 4 of 16 kris kras gevormd worden. De hoogste uitbetalingen zijn 100 credits met peren, barren en geldzakken.

Uitbetaling basisspel

Het basisspel biedt de mooie prijs van 200 credits met drie jackpot geldzakken op rij. Verder zal je al gauw punten verdienen met twee symbolen op rij. Prijzen van 2, 4, 12, 20, 40, 100 en 200 credits kan je bij het beneden spel verdienen.

Uitbetaling bovenspel

Boven spelen is in dit geval met vier rollen en vier rijen. Je kan sneller combinaties maken doordat alles kris kras kan gevormd worden. Doordat je met vier rijen speelt is de kans nog groter op een combinatie. Prijzen van 12, 16, 20, 40, 60 en 100 credits kan je verdienen als je met een inzet van 4 of 16 gaat spelen.

Bonusfuncties

Een mooie bonus functie is het kop- en munt spel waarmee je altijd prijzen kan laten verdubbelen. Een joker op deze Turboreel gokkast kan als mystery dienen, deze levert 8-100 credits op. De joker kan op elke plek tevoorschijn komen.

Waarom Turboreel gokkast spelen?

Bij Classic Jackpot kan je de gokkast Turboreel zowel gratis als voor geld spelen. Door een eerste storting te verrichten pak je gelijk een mooie stortingsbonus van 100 euro. Gokken op deze gokautomaat kan met iDeal, Paysafecards of via je mobiel.