Big money game
Voor echt geld spelen

Big Money Game gokkast spelen

De Big Money Game gokkast van Eurocazino biedt een wiel aan waar jeprijzen op kan gaan schieten. De sterren geven een hoge prijs van 200credits en je kan de inzet wijzigen per draai. Als je met de muis op derollen gaat staan zal ook worden weergegeven op welke positie defruitsymbolen staan. Er zijn in totaal drie rollen en drie rijen waaropje de combinaties kan gaan vormen.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Winlijnen zullen geheel afhankelijk zijn van de inzet. Het ismogelijk om met een inzet van 1, 5, 10 of 20 credits te spelen. DezeBig Money Game gokkast met barren kan ook mystery prijzen bieden meteen bar in beeld. Speel met maximaal vijf winlijnen bij een maximaleinzet.

Uitbetaling basisspel

Het basisspel kan je gaan spelen met 1 credit per keer. Dit houdt indat je voor 0,10 euro al een gokje kan wagen! Er zal éénactieve winlijn beschikbaar zijn waarop je de combinaties gaat vormen. De uitbetalingen beginnen vanaf 4 credits. Twee barren,sinaasappels, pruimen, druiven of meloenen bieden deze prijs aan.

Uitbetaling bovenspel

Bij het verhogen van de inzet speel je direct met 5 winlijnen.Uitbetalingen zullen ook hoger zijn dat boven de rollen staatweergegeven. Prijzen van 40, 80, 160 en 200 punten per keer kan jeverdienen bij deze maximale inzet van 20 credits.

Bonusfuncties

Een mooie bonus is het bar symbool op de rollen van de Big Moneygame gokautomaat. Bij een inzet van 5 credits zullen drie barren inbeeld de geld wiel gaan laten draaien. Hier staan symbolen opweergegeven en welk symbool stopt op het pijltje zal je bij de volgendedraai sowieso een prijs geven met dit symbool.

Het allermooiste is toch wel dat wanneer er een symbool is gestoptop de bonus wiel van deze gokkast dat je meteen een volle bak kankrijgen. De kans is nu groter omdat voornamelijk dit symbool in beeldzal gaan komen.