Club Gold
Voor echt geld spelen

Club Gold gokkast spelen

De Club Gold gokkast, één van de bekendste uit hetspelaanbod van Eurocazino heeft alleen drie rollen beneden. Dit neemtniet weg dat je diverse mogelijkheden hebt om mee te gokken. Allereerstzal je 100 gratis speeltegoed ontvangen om de gokkast uit te testen.Wanneer je voor echt geld wilt gaan spelen dan dien je eerst eenaccount aan te maken.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Zoals bij velen gokkasten wel kan, is hier niet het geval. Je kanpunten niet meteen naar boven toe spelen om met een hogere inzet tespelen. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit en het topspel met 4credits. Wanneer je boven speelt kan je ook kriskras combineren met defruitsymbolen op de gokkast Club Gold.

Uitbetaling basisspel

Het basisspel begint vanaf 2 credits met één kers opde eerste rol. Combinaties maken met twee symbolen opeenvolgend kanook. Punten zullen oplopen vanaf 2 tot aan 200 credits met de barsymbolen.

Uitbetaling bovenspel

Boven spelen kan op verscheidene manieren. Sommige combinatieszullen niet kris kras gevormd kunnen worden. De hogere uitbetalingenkunnen wel kris kras gevormd worden. In het zwarte vlak boven de rollenstaan deze weergegeven.

Bonusfuncties

De vraagteken symbolen op de Club Gold gokkast zullen mysterywinsten geven. Op de rollen beneden kan je met twee Clubs op de eersterollen een prijs van minimaal 2 punten verdienen. Wanneer er drie inbeeld komen krijg je een prijs van minimaal 8 punten. Boven zullen deClub symbolen een prijs van minimaal 8 of 20 credits geven wanneer zein beeld komen met een hogere inzet.