Crazy sevens
Voor echt geld spelen

Crazy Sevens gokkast spelen

De Crazy Sevens gokkast geeft je niet de mogelijkheid om meteencredits naar het topspel toe te spelen. Je kan op deze gokkast metzevens in allerlei kleuren beneden punten opsparen met combinaties.Vorm combinaties met kersen, barren, zevens en het Merkur symbool.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Speel bij het basisspel met een inzet van 1 credits waarbij 1winlijn actief is. Als je punten hebt gewonnen kan je met een inzet van4 gaan spelen waarbij meer winlijnen actief zullen zijn.

Uitbetaling basisspel

Een grappige functie op de gokakst Crazy Sevens is dat je met eenkers in beeld op welke plek dan ook al prijs pakt. Zowel van links naarrechts als rechts naar links.

Uitbetaling bovenspel

Boven gokken zullen hoge prijzen geven. Je kan direct minimaal 8credits verdienen met twee kersen op een actieve winlijn. Verder zal jemet de groene barren 60 credits verdienen, met de blauwe bar symbolen80 credits en de rode bar symbolen 100 credits. Het Merkur symbool meteen zon zal 200 punten geven op het spel boven.

Bonusfuncties

Beneden zijn de mystery winsten aanwezig. Als je op een winlijn driezevens in de kleuren blauw en rood krijgt zal je tussen de 2 en 200credits verdienen. Drie blauwe zevens of drie rode zevens geeft eenprijs van 8-200.