Dynamite
Voor echt geld spelen

Dynamite gokkast spelen

De Dynamite gokkast is er één met grote klappers. Derollen zien er anders uit dan normaal. Met de dynamiet kan je mooieprijzen verdienen als je met een hogere inzet speelt. De bellen gevende hoogste uitbetaling. Maar liefst 1000 credits per beurt kan je hierkans op maken.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Als je gaat spelen op de gokautomaat Dynamite dan zal je al meteenopmerken dat de rollen er net veen wat anders uit zien. Je kan hier met14 winlijnen in totaal spelen. Wanneer je de inzet verhoogd zullenwinstlijnen geactiveerd worden. Speel met een inzet van 1, 5, 10, 20 en40 credits per beurt.

Uitbetaling basisspel

Het basisspel kan gezien worden als spelen met een inzet van 1credit of 5 credits. Hierbij kan je prijzen pakken tot aan 200 creditsmaximaal. De minimale prijs begint vanaf 4 credits met een combinatievan kersen op een actieve winlijn.

Uitbetaling bovenspel

Boven spelen kan je met 10, 20 en 40 credits. De minimale prijs zalbij de lage inzet van 10 meteen 20 credits zijn. Als je met de maximaleinzet speelt maak je gelijk kans op 40 credits met drie kersen op eenlijn. Wanneer je drie bellen in beeld hebt zal je 1000 credits winnen.

Bonusfuncties

Een prachtige bonus op de Dynamite gokkast zijn de kersen op hetbasisspel. Met de kersen ontvang je meteen al met twee kersen in beeldeen prijs van 2 credits. Verder kan je met de dynamiet symbolen eenbonusspel starten.

Wanneer er vier op willekeurige plekken terecht komen zal je prijzenkunnen schieten op de uitbetalingstabel aan de rechterkant. Verderzullen de dynamiet symbolen hoge uitbetalingen geven van 100, 200 en400 credits als zij in beeld komen. Ze dienen wel hiermee op de actievewinlijn terecht te komen om prijs te geven.