Grandspin
Voor echt geld spelen

Grand Spin gokkast spelen

De Grand Spin gokkast heeft een prachtig bonusspel ter beschikking.Je kan deze activeren vanaf een inzet van 5 credits. Vijf rollen kan jelaten draaien om de combinaties op te maken. Bij Eurocazino is hetmogelijk om deze speelautomaat eerst gratis uit te proberen alvorens jegeldtransacties uitvoert.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Het basisspel speel je met 1 credit per keer, hierbij zal jeéén winlijn actief hebben. Naarmate je de inzet verhoogdzal je met meer winlijnen gaan spelen, in totaal 9.

Uitbetaling basisspel

Het basisspel met één credit geeft prijzen vanaf 2credits. De maximale prijs kan je winnen met het jackpot symbool, dezeis 200 punten waard.

Uitbetaling bovenspel

Op de rollen spelen met een hogere inzet zal ervoor zorgen dat jeBonus games kan verdienen met de jackpot symbolen bij een inzet van 5credits. Als je de inzet verhoogd naar 10 credits dan kan je met deklavertjes, druiven, meloenen en jackpot dit spel starten. Je kan hetnog mooie maken wanneer je met een inzet van 20 speelt want dan kan jeal gauw met bijna ieder symbool de bonus wiel laten draaien.

Bonusfuncties

De gokkast Grand Spin met bonus wiel geeft je de mogelijkheid eenwiel te laten draaien indien je de juiste symbolen op rij hebt. Op ditwiel staan prijzen van 0, 100 credits of +3 bonus games weergegeven.Activeer het met drie of vier symbolen op een actieve winlijn. Je kanin totaal wel 40 bonus games winnen met vier jackpot symbolen op rij.