Gokkasten met hoge inzet

Voor highrollers zal het de ultieme manier van online gokken zijn, het spelen van gokkasten met hoge inzet. Door middel van een hoge inzet op gokkasten te plaatsen zullen tegelijkertijd de uitbetalingen ook hoger liggen. Een aantal van deze gokkasten zijn de Devil's Fruit, Empire, Gigaburst, Golden Oldie Deluxe, Jokers Time Deluxe en Random Runner Ultra gokkast. Hieronder zal je ze meteen kunnen spelen bij Powerlounge met een stortingsbonus van 100% tot €100 bij de eerste storting.

Hoe kan ik aan de slag gaan?

Door via ons jezelf aan te melden bij Powerlounge kom je direct in aanmerking voor een €100 stortingsbonus. Je dient eerst een spelersaccount aan te maken om geld te kunnen storten op een gokkast. Alle credits zullen ten alle tijde goed opgeborgen blijven op je saldo. Je kan stoppen met gokken wanneer je maar wilt en als je weer begint met spelen zal het saldo bewaard zijn gebleven en begin je weer met hetzelfde saldo.

Hoe stort ik geld op een gokkast?

Bij een hoge inzet gokkast zal je eerst gratis kunnen gokken. Oefen credits zullen beschikbaar zijn tot je besluit om voor echt geld te gaan spelen. Klik op "play for real" onder de gokkast zelf en een venster zal worden geopend. Je kan bij VIP Powerlounge een account registreren door een gebruikersnaam, je wachtwoord en een wachtwoord in te voeren. Je zal een email ontvangen met een activatie link erin en je kan gaan spelen. Vanaf nu kan je geld gaan storten op de gokkasten met hoge inzet!

Waarmee kan ik betalen?

Bij deze aanbieder voor highroller gokkasten kan je betalen met iDeal, Skrill en paysafecards. Het geld zal binnen een paar minuten al op je saldo staan wanneer je een storting verricht. Het gaat hier om de meest betrouwbare middelen in Nederland en alles zal veilig verlopen.

Hoeveel credits per keer inzetten?

Het is afhankelijk van de gokkast zelf met hoeveel inzet je gaat spelen. Doordat je bij Powerlounge speelt op gokkasten met hogere inzet kan je op sommige gokkasten wel 160 credits inzetten. De Random Runner biedt de mogelijkheid om met 40 credits per keer te spelen op 5 winlijnen terwijl dit normaal tien keer lager ligt. Ook de Golden Oldie doet goed mee met zijn maximale inzet van maar liefst 200 credits per keer.