Double Sixteen
Voor echt geld spelen

Double Sixteen gokkast spelen

De Double Sixteen gokkast heeft vier rollen beneden en vier rollenboven. Je kan met meerdere inzetten tegelijk gaan gokken. Dit is eenwelbekende gokkast van Eurocazino en is ontwikkeld door Simbat. Je kanboven gratis het spel testen of meteen bij de aanbieder voor echt geldspelen met een geregistreerde speelaccount.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Het maximale inzetbedrag dat je kan gebruiken zal 40 credits zijn.Dan speel je op dat moment met 32 winstlijnen tegelijk voor eenmaximale winstkans. Ook kan je met een inzet van 5, 10 en 20 creditsbeginnen te spelen en kan je mooie combinaties maken op 4, 8 of 16winlijnen.

Uitbetaling basisspel

Het basisspel wordt direct met een inzet van 5 credits gespeeld. Jekan hier al meteen prijzen van minimaal 40 credits ontvangen. De DoubleSixteen gokkast staat bekend om zijn hoge uitbetalingen. Het zal nietmogelijk zijn om met maar een inzet van 1 credit te gaan gokken.

Uitbetaling bovenspel

Het bovenspel wordt pas geactiveerd wanneer je de inzet verhoogdnaar 40 credits. Met 20 credits speel je nog altijd met de vier rollenbeneden. Je kan nu acht rollen tegelijkertijd laten draaien en zomaximaal genieten van mooie combinaties.

De hoogste uitbetaling is 200 credits met drie geldzakken op eenactieve winlijn. Barren geven 120 credits en de meloenen en frambozen80 credits. De laagste uitbetaling zijn de sinaasappels met 40 credits.

Bonusfuncties

De bonus op de gokkast Double Sixteen kan wel gezien worden als hetspelen met acht rollen tegelijk. Je zal niet op veel gokkasten 32winlijnen tegenkomen of een hoge inzet als deze. De combinaties wordenzo altijd zeer snel gevormd en je kan mooie uitbetalingen toevoegen aanje saldo.