Golden Oldie
Voor echt geld spelen

Golden Oldie gokkast spelen

De Golden Oldie gokkast is een echte klassieker, ook wel gouwe ouwe genoemd. Wanneer je deze bij power jackpot gaat spelen gratis kan je kosteloos urenlang genieten! Je kan hem ook voor echt geld spelen met een stortingsbonus voor alleen nieuwe spelers. Deze online gokkast heeft fruitsymbolen weergegeven waarmee je combinaties gaat maken op de rollen.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Het mooie aan de gokkast Golden Oldie is dat je met vier rollen beneden en vier rollen boven kan gaan spelen. In totaal zijn er twintig winstlijnen beschikbaar als je ze allemaal laat draaien. De inzet kan verhoogd worden tot aan maximaal 20 credits om alle winlijnen te activeren.

Uitbetaling basisspel

Bij het benedenspel speel je met tien winlijnen in totaal. De inzet van 5 credits geeft je de mogelijkheid om op drie rollen te spelen, wanneer je deze verhoogd naar 10 credits dan zullen alle vier de rollen gaan draaien. Combinaties kunnen worden gevormd met de fruit symbolen en een minimale prijs zal gelijk 40 credits zijn.

Uitbetaling bovenspel

Boven spelen kan alleen met een inzet van 15 of 20 credits. Ook hier zal meteen iedere combinatie mooie prijzen opleveren. Als je uiteindelijk met twintig winlijnen speelt dan is een combinatie al gauw gemaakt. Verdien maar liefst 200 credits met de jackpot symbool.

Bonusfuncties

De Golden Oldie fruitautomaat heeft als bonus de velen winlijnen. Verder zal er niet echt een symbool op de rollen weergegeven worden dat als aparte functie dient. Het grote voordeel op deze gokkast is al direct dat je de mogelijkheid hebt om iedere keer per draai de inzet te wijzigen.

Waarom Golden Oldie gokkast spelen?

Als je voor het eerst gaat gokken op de gokkast Golden Oldie dan zal je een stortingsbonus ontvangen. Deze gokkast van Power Jackpot levert 100 euro gratis op bij een allereerste verrichte storting met telefoon, ideal of paysafecards.