Multitimer Jackpot
Voor echt geld spelen

Multitimer Jackpot gokkast spelen

De Multitimer Jackpot gokkast geeft je de mogelijkheid om op drie rollen beneden en vier rollen boven te spelen. Als je boven gaat gokken op deze gokkast dan zal je prijzen op maar liefst 16 actieve winlijnen kunnen spelen. Jokers bieden ook een prijs en een geldbonus zal bij een eerste storting op je saldo verschijnen. Een eerste storting laat je profiteren van 100 euro extra geld.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Bij het basisspel speel je met een inzet van 1 credit. Hier kan je combinaties maken met sinaasappels, kersen, citroenen, druiven, klokken, zevens en jokersymbolen. Boven wordt gespeeld met een inzet van 4, 8 of 16 credits welke direct kunnen worden bepaald door op 'choose game' te klikken.

Uitbetaling basisspel

Het basisspel geeft bij 1 kers in beeld een prijs van 2 of 4 credits. Met twee kersen heb je meteen 4 credits. Een handig symbool beneden is ook wel het bar symbool dat als wild dient. Als deze op de derde rol verschijnt achter twee dezelfde symbolen dan levert het dezelfde prijs op als drie op rij.

Uitbetaling bovenspel

Boven gokken op de Multitimer Jackpot gokkast zal een spannende ervaring zijn. Door de velen winlijnen kan je sneller combinaties maken. Prijzen zullen direct minimaal 40 credits opleveren met drie sinaasappels, aardbeien of druiventrossen. Meloenen, klokken en zevens zijn 80 credits waard en de sterren en jokers zullen een maximale prijs van 200 credits bieden.

Bonusfuncties

De bonus bij het benedenspel zijn de sterren. Bij drie sterren op willekeurige plekken ontvang je een 20 credits als prijs die gelijk gebruikt kunnen worden voor het topspel. De echte bonus zijn toch wel de rollen boven doordat er zoveel winlijnen actief zijn.

Waarom Multitimer Jackpot gokkast spelen?

Wil je zelf eens een gokje wagen op de gokkast Multitimer Jackpot van Power Jackpot dan ontvang je honderd euro gratis bij de eerste storting. Betrouwbare stortingsmethoden zoals ideal en paysafecards zijn beschikbaar gesteld door deze aanbieder.