Starburst
Voor echt geld spelen

Starburst gokkast spelen

De Starburst gokkast is een prachtige fruitautomaat van Power Jackpot. Je kan boven met veel winlijnen spelen en beneden heeft het ook prachtige bonusfuncties. Als je voor het eerst gaat gokken op de Starburst fruitautomaat dan kan je 100 euro gratis als bonus ontvangen.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Beneden speel je met een inzet van 1 credit op 1 winlijn. Boven zal dit anders gaan, je kan meerdere rollen actief stellen dor de inzet te verhogen met de 'choose game' knop. Stel in dat je met een inzet van 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 of 45 credits per keer speelt. Tien rollen boven zullen actief worden bij de maximale inzet.

Uitbetaling basisspel

De uitbetalingen liggen op het basisspel vrij hoog. Met drie klokken ontvang je 40 credits. Druiven leveren 20 credits op. De zevens zijn veel waard, maar liefst 100 credits. Op de gokkast Starburst zijn de geldzakken het meest waard, 200 credits!

Uitbetaling bovenspel

Boven spelen met tien rollen zal ervoor zorgen dat je erg snel combinaties gaat maken. Prijzen van minimaal 40 credits zijn hier aanwezig. Je kan de combinaties maken met symbolen zoals meloenen, klokken, sinaasappels, druiven en geldzakken.

Bonusfuncties

Beneden is een bonusfunctie beschikbaar. Als je de rollen laat draaien en een ster aan de rechterkant van de rollen komt op een actieve winlijn te staan dan zal het licht gaan geven naast de rollen zelf. Als je een hele rij vol hebt zal dit een mooie prijs bieden. Je kan gokken om de winst te verdubbelen op de Starburst gokautomaat door de kop- en muntspel te spelen.

Waarom Starburst gokkast spelen?

Waarom zou je online gaan gokken op deze gokkast en niet gewoon in een echte gokhal? Wij hebben daar het antwoord op! Power Jackpot is een betrouwbare aanbieder dat nieuwe spelers een stortingsbonus van maar liefst 100% tot honderd euro biedt.