Super Stake
Voor echt geld spelen

Super Stake gokkast spelen

De Super Stake gokkast online spelen kan met drie rijen en rollen beneden en vier rijen en rollen boven. Het S symbool beneden heeft een bonusfunctie. De inzet kan verhoogd worden tijdens het spelen en je ontvangt tevens ook nog een stortingsbonus als je voor het eerst gaat spelen. Deze gokkast van Power Jackpot steekt met kop en schouder boven andere online gokkasten uit.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Beneden kan je spelen met 1 winlijn en een inzet van 1 credit. Als je boven wilt spelen dan kan je de inzet verhogen naar 4, 8 en 16 credits. Meer winlijnen zullen actief worden naarmate de inzet meer verhoogd wordt. Op de tabel rechts van de gokkast zie je precies op welke plekken je combinaties kan vormen en welke gebieden op de rollen actief zijn.

Uitbetaling basisspel

Beneden kan je gokken met 1 winlijn maar dat neemt niet weg dat je op deze Super Stake gokkast beneden geen hoge prijzen kan winnen. Bij drie geldzakken op rij ontvang je 200 credits. Drie bar en peer symbolen bieden 100 credits. Verder zijn nog met de klokken, meloenen en druiven mooie combinaties te maken welke ieder op zijn beurt ook 40 credits geven.

Uitbetaling bovenspel

Boven gokken op de vier rollen zal zeer snel combinaties opleveren doordat je met meer winlijnen speelt. De minimale prijs is vier credits met de kersen. Klokken geven al gauw 80 credits, peren 100 en de kroon symbolen ook 100. Boven is de maximale prijs honderd punten doordat de combinatie sneller gevormd kan worden.

Bonusfuncties

Eén van de prachtige bonusfuncties is het S symbool op de Super Stake fruitautomaat. Met twee in beeld op het basisspel ontvang je direct een mystery van 2-100. Met drie S symbolen in beeld ontvang je 8-200.

Waarom Super Stake gokkast spelen?

Bij Power Jackpot kan de gokkast Super Stake met 100 euro gratis gespeeld worden. Wel dien je een storting hiervoor te verrichten, het gaat namelijk om een welkomstbonus. Deze gokkast gratis spelen kan uiteraard ook zonder ooit een storting te hoeven plaatsen.