Turboplay Jackpot
Voor echt geld spelen

Turboplay Jackpot gokkast spelen

De Turboplay Jackpot gokkast vanuit de kroeg kan je nu ook online spelen. Gokken op gokkasten bij Power Jackpot kan altijd gratis en voor echt geld. Bij het geld storten ontvang je een gratis 100 euro bonus. Speel dit spel met vier rollen en jokers als bonus. Een kop- en muntspel maakt deze gokkast helemaal compleet.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Je kan ervoor kiezen om met 1 winlijn op drie of vier rollen te spelen. Ook zullen combinaties kris kras gevormd kunnen worden indien je de inzet verhoogd. Het mooie aan de gokkast Turboplay Jackpot is dat er een jackpot beschikbaar is. Spelen met een inzet van 1, 4 of 16 credits is mogelijk.

Uitbetaling basisspel

Bij het basisspel kan je ervoor kiezen om bij één kers op de eerste rol te gokken voor 0 of 4 credits. Twee kersen geven 4 credits, drie kersen 8 credits, drie sinaasappels en appels 12 credits, appels en pruimen 16 credits, druiven en meloenen 20 credits, klokken 40 credits en de peren en pjp symbool maar liefst 100 credits. De geldzakken zijn op de gokautomaat Turboplay Jackpot het meeste waard, 200 credits per keer!

Uitbetaling bovenspel

Boven gokken zal een ultieme belevenis zijn. Je kan op deze fruitautomaat met jackpot kans maken op een jackpot met vier peren, vier vip symbolen of de geldzakken. Hiervoor dien je met de maximale inzet te spelen van 16 credits om alle vier de rollen te laten draaien.

Bonusfuncties

De jackpot is de belangrijkste functie op deze gokkast. De winst hiervan is maar liefst 56.000 credits op dit moment. Verder zijn er jokers als mystery. Bij een inzet van 1 kan je met twee of drie jokers 2-100 en 4-200 winnen. Als je de inzet verhoogd naar 4 dan kan je met drie jokers 8-200 winnen en met een inzet van 16 zal iedere joker meteen 8-200 prijs geven.

Waarom Turboplay Jackpot gokkast spelen?

De online gokkast Turboplay Jackpot kan je gratis uitproberen bij Power Jackpot. Wil je meteen kans maken op prachtige uitbetalingen dan dien je een account aan te maken en een storting te verrichten. Bij het storten van geld profiteer je van maximaal 100 euro bonus.