Classic VIP
Voor echt geld spelen

Classic VIP gokkast spelen

De Classic VIP gokkast van Powerlounge hanteert de meest hoge inzet. Je kan met een maximale inzet van maar liefst 320 credits per keer spelen. De prijzen lopen ook direct op naar 2000 credits per prijs met zo'n hoge inzet. Dit is een hoge inzet gokkast dat nagebootst is van de reguliere gokkast Classic SE, alleen nu in een nieuw jasje gestoken met inzetten 10x zo hoog.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Alsof deze online gokkast met een lage inzet al niet goed genoeg was kan je nu ook weer met acht verschillende inzetten spelen. Stel de gokkast in op een inzet van 10, 20, 40, 80, 120, 160, 240 of 320 credits per draaibeurt. De gokkast Classic VIP wordt gespeeld met drie rollen en drie rijen waarop je de combinaties vormt.

Uitbetaling basisspel

Er is geen basisspel of bovenspel aanwezig op deze gokautomaat. Wel zullen inzetten ongeveer bepalen wat normaliter het basisspel zou zijn. Laten we uit gaan van een inzet van 10 credits waarbij je prijzen kan winnen tot 2000 credits met drie bar symbolen op een actieve winlijn. Drie verschillende baren en zevens geven bij deze inzet niets. Vanaf een inzet van 80 credits zullen de zevens ook een prijs geven, vanaf een inzet van 120 credits zullen de barren ook een prijs geven (in verschillende kleuren).

Uitbetaling bovenspel

Vanaf de inzet 120 credits maakt de gokautomaat Classic VIP gebruik van alle functies. Je kan met drie verschillende gekleurde bar symbolen een prijs van 240 credits pakken. Als er drie gekleurde zevens in beeld komen (maakt niet uit welke kleur) dan zal je een prijs tussen de 80-2000 credits verdienen. Verder zullen prijzen vanaf minimaal 320 credits komen met bijvoorbeeld drie sterren kris kras in beeld.

Bonusfuncties

Als bonus kan je bij een behaalde winst ook nog altijd deze verdubbelen. Klik op de kop of munt knop of te voorspellen waar hij op terecht komt. Dit kan doorgespeeld worden tot de maximale prijs van 2000 punten.