Giga Burst
Voor echt geld spelen

Gigaburst gokkast spelen

De Gigaburst gokkast is echt één van de beste onder alle top gokkasten, voornamelijk vanwege de velen inzetmogelijkheden. Nu kan je met nog hogere inzet spelen omdat je bij VIP Powerlounge gaat spelen. Deze highroller gokkast geeft je de mogelijkheid om met maximaal 450 credits per keer te spelen. Er zijn boven tien rollen beschikbaar en beneden drie rollen.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Bij het basisspel zal je met een inzet van 10 credits beginnen. Boven wordt gespeeld met minimaal 100 credits direct. Dan zullen er meer rollen beschikbaar worden gesteld.

Uitbetaling basisspel

De uitbetaling van het basisspel is niet erg hoog ter vergelijking van de uitbetaling boven, maar het is zeker de moeite waard. Met één kers in beeld pak je al 20 credits. Komen er twee kersen in beeld dan pak je 40 credits en verder kunnen combinaties met bar symbolen op de derde rol compleet gemaakt worden. De prijzen bij het basisspel lopen vanaf 20 credits op tot maar liefst 2000 credits met drie geldzakken op rij.

Uitbetaling bovenspel

Boven gokken op de Gigaburst gokkast online zal een ultieme belevenis worden. Je maakt gelijk kans op prijzen vanaf minimaal 200 punten. Sinaasappels zijn 200, druiven 400, meloenen 400, klokken 800, zevens 800 en er kunnen mooie prijzen met het Gigaburst symbool behaald worden.

Bonusfuncties

Een leuke bonus is het opsparen van gekleurde sterren op het basisspel. De sterren zijn weergegeven naast de rollen zelf die je laat draaien en iedere keer als er één in beeld komt zal de rij opgevuld worden. Boven kan met de Gigaburst symbool een mysteryprijs van 100-2000 credits gewonnen worden. Het kop- en muntspel zal erg populair zijn onder de bezoekers omdat zij prijzen kunnen verdubbelen.