Golden Oldie deLuxe
Voor echt geld spelen

Golden Oldie Deluxe gokkast spelen

De Golden Oldie Deluxe gokkast is er één vanPowerlounge. Je kan met een inzet van maximaal 200 credits per draaispelen. In totaal zijn er acht rollen ter beschikking gesteld waar decombinaties op gevormd kunnen worden met fruitsymbolen, zevens,kroontjes en geldzakken met daarop jackpot weergegeven.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Het aantal winlijnen zal afhankelijk zijn van de inzet. Beneden kangespeeld worden vanaf een inzet van 50 credits op drie rollen, wil jevier rollen actief hebben met 10 winlijnen dan dien je 100 credits inte zetten per draai. Je kan het nog mooie maken door de inzet teverhogen naar 150 of 200 credits. Hierbij zullen ook de rollen bovengaan draaien en speel je op de gokkast Golden Oldie Deluxe met maarliefst 15 of 20 winstlijnen.

Uitbetaling basisspel

Beneden gokken geeft meteen al uitbetalingen van 400 puntenminimaal. Je kan namelijk niet lager dan 50 credits per draai gebruikenop deze gokkast. Deze gokkast met hoge inzet zal met sinaasappels,peren, citroenen en pruimen al meteen prijzen geven van 400 punten perkeer. Frambozen, zevens, meloenen en kroontjes geven 800 punten en dejackpot symbolen heeft een zeer hoge prijs van 2000 punten.

Uitbetaling bovenspel

De uitbetaling van het bovenspel is op de Golden Oldie Deluxegokautomaat hetzelfde als beneden. Wel speel je met meer winstlijnenwaardoor de combinatie sneller is gemaakt.

Bonusfuncties

Bonusfuncties heeft deze online gokkast niet ter beschikkinggesteld. Hij heeft dat ook niet nodig vanwege de eenvoud maar tochzulke mooie prijzen. Dit is een echte klassieker vanuit de kroeg ofechte speelhallen.