Jokers Time Deluxe
Voor echt geld spelen

Jokers Time Deluxe gokkast spelen

De Jokers Time Deluxe gokkast een spel zowel boven als beneden. Drierollen beneden zullen het basisspel voor moeten stellen. Deze gokkastmet jokers kan je spelen bij Powerlounge met een maximale inzet van 450punten per draai.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Beneden zullen er maar drie rollen gaan draaien. Je betaald 10credits per draai. Wil je boven gaan gokken om nog meer kans te makendan dien je de inzet te verhogen naar 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400of 350 credits per keer. Met de maximale inzet speel je in totaal met10 rollen. Beneden zijn alleen combinaties op een actieve winlijn tevormen terwijl boven kris kras combo's gemaakt kunnen worden.

Uitbetaling basisspel

De basisspel heeft een minimale prijs van 20/40 bijéén kers op de eerste rol. Als je een bar symbool ziet opde derde rol dan kan hij twee op een rij vervangen door hetzelfdesymbool om evengoed prijs te geven. Dit zijn 80, 120 of 160 punten perkeer met kersen, sinaasappels, pruimen, peren en citroenen.

Uitbetaling bovenspel

De jokers zijn uiteraard het meeste waard. Net als bij het basisspelzal hij bij het bovenspel 2000 credits opleveren. Een mooie optie istoch wel dat er boven ook met kroontjes een prijs van 2000 creditswordt gegeven. Prijzen beginnen boven vanaf 200 punten bij driesinaasappels op actieve winlijn.

Bonusfuncties

Als je het basisspel speelt dan kunnen de kroontjes een mysterywinst van 200 punten opleveren. Het mooie aan deze kroontjes is dat zekris kras op de rollen weergegeven mogen worden.