Mega Multitimer
Voor echt geld spelen

Mega Multitimer gokkast spelen

De Mega Multitimer gokkast is een prachtig spel dat niet met anderete vergelijken is. Je kan bij VIP Powerlounge deze gokautomaat gratisof voor echt geld spelen. Ook ontvang je als stortende speler eenwelkomstbonus, alleen bij de eerste storting. Ben je een vaste klantdan kan je altijd profiteren van extra geldbonussen!

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Er zijn beneden drie rollen en drie rijen beschikbaar. Boven zijnook nog eens 16 winstlijnen actief met de vier rollen en vier rijen.Wel dien je de inzet te verhogen naar 40, 80 of 160 credits om gebruikte maken van de winlijnen. Bij een inzet van 40 zullen 4 winlijnenactief zijn, bij een inzet van 80 zullen 8 winlijnen actief zijn en bijeen inzet van 160 zullen 16 winlijnen actief zijn.

Uitbetaling basisspel

Als je het basisspel gaat spelen kan je met één kersin beeld een prijs van 20/40 pakken. Het basisspel speel je met 10credits inzet. Verder zullen mooie prijzen van 80, 160, 200, 400, 100en 2000 punten voorbij komen.

Uitbetaling bovenspel

Het topspel van de gokkast Mega Multitimer is bij de spelers tochwel het meest populair. Spelers gaan niet voor niets op een gokkast methoge inzet spelen bij Powerlounge nietwaar? Je kan direct prachtigeprijzen winnen van 400, 800 of 2000 punten. Aardbeien, druiven,klokken, zevens en sinaasappels moeten de combinaties gaan vormen op de16 winlijnen. De Joker symbool geeft de zeer hoge uitbetaling van 2000credits

Bonusfuncties

Er is beneden een bonusfunctie beschikbaar. Als je drie sterren opde rollen krijgt weergegeven op welke plek dan ook dan ontvang jemeteen 200 credits op de Mega Multitimer gokautomaat. Dit is dan welmeteen de enige bonusfunctie aanwezig op deze gokkast.