Hauntedhouse
Voor echt geld spelen

Haunted House gokkast spelen

De Haunted House gokkast is een spannende gokkast met als themauiteraard alles wat met enge dingen te maken heeft. Je speelt met vierrollen en vier rijen waardoor meerdere winlijnen actief zijn als je meteen hoge inzet speelt. Boven zijn ook vier rollen aanwezig datgeactiveerd worden wanneer je de inzet verhoogd.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Als je ervan houdt om een gokautomaat met veel winlijnen te spelendan is de gokkast Haunted House zeker wat voor jou. Je begint met 5credits per draai te spelen. De groene knoppen eronder hebben een inzetvan 10, 15 en 20 weergegeven waarop je kan klikken om meer winlijnen teactiveren. Speel met maximaal 32 winlijnen bij een inzet van 40 credits.

Uitbetaling basisspel

Op deze gokkast komen geen lage uitbetalingen voor omdat je aldirect met een inzet van 5 credits begint te spelen. Alle prijzenzullen hetzelfde zijn, zowel van de lage of hoge inzet. Het enigeverschil zal zijn dat er meer winlijnen worden geactiveerd zodat jesneller kans maakt op een mooie prijs.

Win prijzen van 40, 80, 120 of 200 credits per beurt. De Jackpotsymbolen op de Haunted House gokautomaat zijn het meeste waard. Decombinaties kan je maken met sinaasappels, appels, meloenen, pruimen,frambozen, citroenen, barren en jackpots.