Red White and Blue
Voor echt geld spelen

Red White Blue gokkast spelen

De Red White Blue gokkast is een echte Nederlandse gokkast. Dekleuren rood, wit en blauw verraden dit al. Het heeft mystery winsten,een bovenspel en benedenspel waarop je credits kan verdubbelen met eenkop- en muntspel. Als je eerst gratis wilt spelen dan is dit mogelijkgemaakt door Eurocazino. Klik op de startknop om de rollen te latendraaien.

Winlijnen en inzetmogelijkheden

Beneden speel je altijd met 1 credit per keer. Eén actievewinlijn is hierbij geactiveerd. Wil je de inzet verhogen dan kan je opde rode knop met x4 erop klikken of op de blauwe knop met x8 klikken.Er kunnen maximaal 5 winlijnen geactiveerd worden als je met deze inzetvan 4 of 8 credits speelt.

Uitbetaling basisspel

Als je hebt besloten om het basisspel te spelen kan je met 1 credital aan de slag. Winsten vanaf 2 credits zullen op je saldo gestortworden. Maak combinaties van twee of drie op rij om deze combinaties tevormen. Maximaal 200 punten kan je verdienen met drie geldzakken op rij.

Uitbetaling bovenspel

Het bovenspel is een gokkast waarop je hogere prijzen kan verdienen.Je kan met de inzet van 4 of 8 precies zien op hoeveel credits je kansmaakt. De rode tabel is voor de inzet van 4 en de blauwe tabel is voorde inzet van 8. Prijzen vanaf 20 credits win je al bij een gevormdecombinatie op de bovenrollen. Combinaties worden voornamelijk gemaaktmet bar symbolen en zevens.

Bonusfuncties

De Red White Blue symbolen bieden de kans op 12-100 credits. Als erdrie in beeld komen op welke positie dan ook zal je deze directontvangen. Dit wordt vaak ook wel mystery winst genoemd. Doordat jerollen kan vasthouden maak je twee keer kans om de combinaties te maken.